Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum Kenia

Het officiële visum Kenia aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een visum wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Het visum voor Kenia kan weer online worden aangevraagd, zoals voor de uitbraak van het coronavirus. Ook is het inreisverbod van Kenia opgeheven. Houd echter wel rekening met de adviezen van de Nederlandse overheid en de maatregelen van uw luchtvaartmaatschappij. Visums kunnen na toekenning niet worden gerestitueerd, ook niet als ze vanwege (toekomstige) corona-maatregelen niet kunnen worden gebruikt.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Algemeen

 *
 *
 *
 *

Eerste overnachting in Kenia

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf, met uitzondering van kinderen tot en met 15 jaar oud (zij mogen zonder visum naar Kenia reizen). Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen visum nodig, behalve kinderen tot en met 15 jaar oud. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Documenten

Voordat de visumaanvraag in behandeling kan worden genomen, dient voor elke reiziger o.a. een pasfoto en paspoortscan te worden aangeleverd. Deze bestanden kunnen online worden aangeleverd, nadat het visum is betaald.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.