Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum Rusland

Eenvoudig het visum Rusland aanvragen.

  • Invullen
  • Controle

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een visum wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Let op: Vanwege het coronavirus heeft Rusland haar grenzen tot nader order gesloten. U kunt alleen naar Rusland reizen als u in het bezit bent van een telex van de Russische autoriteiten, waarin staat dat u ondanks de maatregelen naar Rusland mag reizen. Daarnaast moet u in dat geval alsnog een visum aanvragen.

Contactgegevens

 *
 *
 *

Adresgegevens

Vul hier de adresgegevens in waarop u alle visums wenst te ontvangen.

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen visum nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Levering en retourzending

Na het invullen van dit formulier ontvangt u een persoonlijke e-mail met instructies over het aanleveren/opsturen van de benodigde documenten, waaronder het paspoort van elke reiziger. Let op: verstuur geen documenten voordat u deze e-mail aandachtig heeft gelezen.

Het visum voor Rusland wordt doorgaans toegekend op de 10e werkdag nadat alle benodigde gegevens en documenten door ons zijn ontvangen . Indien gewenst kan dit worden versneld middels een spoedprocedure.

 *

Op de dag van toekenning kan het paspoort met het daarin aangebrachte visum worden opgehaald in Hoofddorp of op Schiphol. Bezorging op de eerstvolgende werkdag na toekenning is ook mogelijk; dat kan aangetekend of per koerier.

 *

Uitnodigingsbrief

Om een visum voor Rusland te kunnen aanvragen heeft elke reiziger een uitnodigingsbrief nodig. Daaruit moet blijken dat het geselecteerde visumtype ook daadwerkelijk noodzakelijk is. Als u nog geen uitnodigingsbrief heeft raden we aan deze door ons te laten verzorgen.

 *
Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.

Vragen? +31 85 0218 181