Gegevens: legen

Aanvraagformulier visum Sri Lanka

Het officiële visum Sri Lanka aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een visum wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, is het van belang om te weten waar reizigers in de twee weken voorafgaand aan de reis naar Sri Lanka zijn geweest. U kunt alleen een visumaanvraag indienen als alle reizigers waarvoor u een visum aanvraagt in hetzelfde land verbleven, gedurende de hele periode van 14 dagen voor vertrek naar Sri Lanka.

 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen visum nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Akkoordverklaring

Ik verklaar hierbij dat elke reiziger in deze aanvraag alle vragen heeft gelezen en begrepen en dat dit formulier naar eer en geweten is ingevuld met volledige, correcte en actuele informatie. Ik begrijp dat het invullen van onjuiste, frauduleuze of misleidende informatie kan leiden tot afwijzing van de aanvraag. Ook begrijp ik dat een toegekend ETA geen gegarandeerde toegang tot Sri Lanka biedt, aangezien de immigratiedienst te allen tijde gerechtigd is om ongewenste reizigers bij aankomst in Sri Lanka te weren. Ik begrijp dat het met het via dit formulier aangevraagde ETA niet is toegestaan om in Sri Lanka een (betaalde of onbetaalde) dienstbetrekking aan te gaan of andere (zakelijke) activiteiten uit te voeren dan toegestaan met, en vermeld op het ETA Sri Lanka. Ten slotte begrijp ik dat elke reiziger bij aankomst al een ticket moet bezitten waarmee Sri Lanka wordt verlaten, en dat elke reiziger moet kunnen aantonen over voldoende financiële middelen te beschikken om de gehele reis te bekostigen.

 *
Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.

VisumBuitenland.nl is een commercieel en professioneel visumbureau en ondersteunt reizigers onder andere bij het verkrijgen van het visum voor Sri Lanka. VisumBuitenland.nl treedt op als bemiddelaar en maakt op geen enkele wijze deel uit van een overheid. Een visum aanvragen kan ook rechtstreeks bij de immigratiedienst (52,08 USD per visum, via eta.gov.lk). Echter, niet met Nederlandstalige ondersteuning. Als u uw aanvraag indient via VisumBuitenland.nl, staat ons supportcenter u 24 uur per dag, 7 dagen per week te woord. Ook controleren wij uw aanvraag voordat we deze namens u indienen bij de immigratiedienst. Indien we hierbij fouten of onvolledigheden vermoeden, nemen we direct persoonlijk contact met u op, om te zorgen dat uw aanvraag alsnog snel en correct kan worden verwerkt. Om gebruik te maken van onze dienstverlening betaalt u ons 52,08 USD aan consulaire kosten, die wij namens u betalen aan de immigratiedienst, alsmede € 31,87 aan servicekosten als vergoeding voor onze bemiddeling, inclusief btw. Onze diensten hebben al vele reizigers behoed voor grote problemen tijdens hun reis. Mocht een aanvraag ondanks onze ondersteuning en controle toch worden afgekeurd, dan vergoeden wij het volledige aankoopbedrag (tenzij voor dezelfde reiziger al eerder een aanvraag voor een visum Sri Lanka is afgekeurd). Lees hier meer over onze diensten.