Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum Sri Lanka

Het officiële visum Sri Lanka aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een visum wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Ondanks de corona-maatregelen kunt u uw visumaanvraag alvast indienen. Uw aanvraag wordt dan vanzelf in behandeling genomen zodra de immigratiedienst weer e-visums toekent. Het is nog niet bekend wanneer dat zal zijn; mogelijk pas over enkele maanden. Visums kunnen na toekenning niet worden gerestitueerd, ook niet als ze vanwege (toekomstige) corona-maatregelen niet kunnen worden gebruikt.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen visum nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.