Gegevens: opslaanlegen

ESTA aanvraagformulier

In 5 minuten het ESTA Amerika aanvragen.

  • Invullen
  • Controle

Met dit ESTA-formulier kunt u een ESTA aanvragen voor één of meerdere reizigers tegelijk. De contactgegevens en reisgegevens hoeft u slechts eenmaal in te vullen. Voor instructies bij elk veld klikt u op het -icoontje.

Contactgegevens

*
*
*
*
*
*
*
*

Reisgegevens

Algemeen

*

Reist u naar Amerika als directe doorreis naar een ander land?

*

Contactpersoon

Vul hier de gegevens van een contactpersoon in Amerika in. Dit mag een vriend, familielid of collega zijn. Heeft u (nog) geen contactpersoon? Vul dan de gegevens van uw eerste verblijfplaats in, of vul UNKNOWN in.

*
*
*
*
*

Verblijfplaats

Vul hier de gegevens van uw eerste verblijfplaats in Amerika in. Is de verblijfplaats nog niet bekend? Laat deze velden dan leeg.

Noodcontact

U dient informatie over een noodcontact in te vullen, in geval van nood. Dit kan een persoon in of buiten Amerika zijn, bijvoorbeeld een vriend, familielid of collega.

*
*
*
*

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers naar de Verenigde Staten, inclusief uzelf. Indien u met (minderjarige) kinderen reist dienen deze een eigen geldig paspoort te bezitten en moeten voor hen ook alle gegevens worden ingevuld. Heeft u niet voor elke reiziger alle gegevens paraat? U kunt ook losse aanvragen per persoon indienen. Neem alle gegevens zorgvuldig over, zodat elk ESTA geldig zal zijn.

Voeg een reiziger toe aan het formulier

Uitleg

Als u op een invulveld klikt verschijnt hier een uitgebreide uitleg.

  • Het officiële ESTA
  • Spoedleveringen gemiddeld in 17 minuten
  • Veilig afrekenen