Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum Australië

In 5 minuten het eVisitor visum Australië aanvragen.

  • Invullen
  • Controle

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in (e-) voor één of meerdere reizigers tegelijk. De contactgegevens en reisgegevens hoeft u slechts eenmaal in te vullen. Voor instructies bij elk veld klikt u op het -icoontje.

Contactgegevens

Reisgegevens

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers naar Australië. Indien u met (minderjarige) kinderen reist moeten voor hen ook alle gegevens worden ingevuld. Heeft u niet voor elke reiziger alle gegevens paraat? U kunt ook losse aanvragen per persoon indienen. Neem alle gegevens zorgvuldig over, zodat elk visum Australië geldig zal zijn.

Reiziger 1

Paspoortgegevens

Het visum wordt elektronisch aan het paspoort gekoppeld. Het visum is dan ook alleen geldig indien deze reiziger bij het betreden van Australië hetzelfde paspoort bij zich heeft als dat hier wordt ingevuld.

Andere namen

Is deze reiziger bekend of ooit bekend geweest onder andere namen?

Uitleg: wat wordt verstaan onder andere namen?

Nationaliteit van ander land

Is deze reiziger in het bezit van een tweede nationaliteit?

Visuminformatie

Indien deze reiziger al eerder naar Australië is gereisd beschikt deze reiziger waarschijnlijk over een visumnummer ("Visa Grant Number") en/of visumlabelnummer ("Visa Label Number"). Invullen is niet verplicht maar kan soms leiden tot vertraging in de toekenning van het visum.

Achtergrondvragen

Vraag 1. Bevindt deze reiziger zich momenteel in Australië?

Vraag 2. Is deze reiziger van plan in Australië deel te nemen aan een studieprogramma dat langer dan 3 maanden duurt?

Vraag 3. Reizigers met tuberculose mogen niet naar Australië vliegen zonder speciale toestemming. Heeft deze reiziger tuberculose?

Vraag 4. Is deze reiziger ooit strafrechtelijk veroordeeld of is deze reiziger in afwachting van een strafrechtelijke veroordeling? Dit geldt ook voor veroordelingen in andere landen en ook indien een veroordeling verjaard is, of om een andere reden verwijderd is uit een strafblad.

Reiziger toevoegen

Wilt u voor meerdere reizigers een visum aanvragen?

Uitleg

Als u op een invulveld klikt verschijnt hier een uitgebreide uitleg.

Vragen? +31 85 0014 085

  • Het officiële visum
  • Spoedleveringen gemiddeld in 17 minuten
  • Veilig afrekenen