Het visum China kan eenvoudig en snel online worden aangevraagd met het online aanvraagformulier op deze website. Aan de hand van de ingevulde gegevens ontvangt u per e-mail een gepersonaliseerd overzicht met aan te leveren documenten, waaronder uw paspoort. Die kunt u naar ons verzenden of door ons laten ophalen. Na toekenning van uw visum ontvangt u uw paspoort met aangebracht visum China retour, aangetekend of per koerier. Ophalen op Schiphol is ook mogelijk.
Start nu met de aanvraagprocedure voor het visum

Online aanvragen: de eenvoudigste manier om aan het visum China te komen

Door gebruik te maken van de online aanvraagdienst weet u zeker dat uw aanvraag zorgvuldig wordt verwerkt, zonder dat u zelf naar het Chinese consulaat hoeft af te reizen. Onze visumspecialisten begeleiden u gedurende het gehele proces, waardoor de aanvraag snel wordt behandeld en de kans op afkeuring minimaal is. Het online aanvragen werkt als volgt:

 1. Vul het online aanvraagformulier visum China in
 2. Ontvang per e-mail instructies over het aanleveren van enkele documenten
 3. Verstuur de documenten aangetekend, per koerier of breng ze persoonlijk
 4. De documenten worden door een visumspecialist gecontroleerd op volledigheid
 5. Indien nodig wordt contact opgenomen om eventuele onvolledigheden snel te corrigeren
 6. Het visum China wordt toegekend en in het paspoort aangebracht
 7. Het paspoort met aangebracht visum kan worden opgehaald of thuisbezorgd
Ondersteuning

Ondersteuning van onze visumspecialisten
Indien onze visumspecialisten invulfouten of onvolledigheden vinden in de aangeleverde informatie of documenten, nemen zij direct contact met u op. Hierdoor kan de aanvraag voor het visum China snel worden gecorrigeerd of aangevuld en alsnog correct worden verwerkt. Als u gebruikmaakt van de online aanvraagdienst voor het visum China kunt u tevens gebruikmaken van persoonlijk advies van de visumspecialisten. Bijvoorbeeld voor vragen over het invullen van het online aanvraagformulier of de aan te leveren documenten.


De Chinese muurDe Jangtsekinang is de langste rivier van Azië en stroomt grotendeels door China

Geen gedoe met verzending!

Indien gewenst kunnen uw documenten, waaronder het paspoort, bij u thuis of op kantoor worden opgehaald. Vaak kan dit nog op de dag waarop het online aanvraagformulier is ingevuld. Ook is het mogelijk het paspoort nog op de dag van toekenning van het visum retour te ontvangen. Als u van spoed-koeriersdiensten gebruik wilt maken, raden we aan telefonisch contact met ons op te nemen, we kunnen dan direct aangeven wat de kosten voor een rechtstreekse koeriersdienst zijn en of dit op dezelfde dag nog te realiseren is. Vliegt u via Schiphol? Dan kunnen we ook zorgen dat het paspoort met visum China op de dag van vertrek klaar ligt bij onze servicebalie op Schiphol.

>Snelle levering

Snelle levering
Met behulp van de online aanvraagprocedure is het mogelijk het visum China erg snel te ontvangen. Als u op maandagochtend het online aanvraagformulier invult, is het vaak mogelijk uw paspoort nog dezelfde dag op te laten halen. Het visum voor China kan dan op woensdag al worden toegekend en in uw paspoort worden aangebracht. Indien gewenst kan uw paspoort nog op diezelfde dag thuis of op kantoor worden afgeleverd, of op Schiphol worden opgehaald. Bekijk voor meer informatie de pagina over de levertijden en kosten van de spoedprocedure van het visum China.


Waarom het visum China online aanvragen

Samengevat biedt onze aanvraagdienst de volgende vier voordelen op:

 • U bespaart twee bezoeken aan het Chinese consulaat in Den Haag
 • Het online aanvraagformulier is erg eenvoudig in te vullen
 • Onze visumspecialisten staan altijd klaar voor al uw vragen
 • Door onze controles wordt de kans op afkeuring geminimaliseerd
 • U kiest zelf hoe u uw paspoort met visum China retour wilt ontvangen

VisumBuitenland.nl is een commercieel en professioneel visumbureau en ondersteunt reizigers onder andere bij het verkrijgen van het visum voor China. VisumBuitenland.nl treedt op als bemiddelaar en maakt op geen enkele wijze deel uit van een overheid. Een visum aanvragen kan ook rechtstreeks bij de immigratiedienst (126,55 EUR per visum). Echter, niet met Nederlandstalige ondersteuning. Als u uw aanvraag indient via VisumBuitenland.nl, staat ons supportcenter u 24 uur per dag, 7 dagen per week te woord. Daarnaast controleren wij uw aanvraag en alle door u aangeleverde documenten handmatig voordat we deze namens u indienen bij de immigratiedienst. Indien we hierbij fouten of onvolledigheden vermoeden, nemen we direct persoonlijk contact met u op, om te zorgen dat uw aanvraag alsnog snel en correct kan worden verwerkt. Om gebruik te maken van onze dienstverlening betaalt u ons 126,55 EUR aan consulaire kosten, die wij namens u betalen aan de immigratiedienst, alsmede € 120,95 aan servicekosten als vergoeding voor onze bemiddeling, inclusief btw. Onze diensten hebben al vele reizigers behoed voor grote problemen tijdens hun reis. Mocht een aanvraag ondanks onze ondersteuning en controle toch worden afgekeurd, dan vergoeden wij het volledige aankoopbedrag (tenzij voor dezelfde reiziger al eerder een aanvraag voor een visum China is afgekeurd). Lees hier meer over onze diensten.