Contact en klantenservice

Informatie over de status van uw aanvraag, onze klantenservice en ons bedrijf.

Gaat u op reis?

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada of India? Dan heeft u waarschijnlijk een visum nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl heeft u de mogelijkheid om goedkoop, eenvoudig en snel het benodigde officiële document online aan te vragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over e-visums, ESTA en het eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Status van uw aanvraag

Vul hieronder het aanvraagnummer en een achternaam van een reiziger in, om direct de status van uw aanvraag op te zoeken.

Visum status opzoeken

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst de veel gestelde vragen om snel een duidelijk antwoord op uw vraag te krijgen. Als u de status van uw aanvraag wilt weten, kunt u de status van uw aanvraag via het formulier hierboven opvragen.

Mocht uw vraag hier niet tussen staan of heeft u het visum / ESTA / eTA na 24 uur nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres. Wij staan u graag te woord. Wij streven ernaar uw bericht dezelfde dag te beantwoorden.

Bedrijfsgegevens

Bedrijf ZIDG /
E-mail
Telefoon +31 85 0014 085
Adres Stratumseind 32 - 2.03 (op afspraak)
Postcode 5611 ET
Plaats Eindhoven
KVK 66764661
BTW 856688903B01
Social Facebook, Google Bedrijfspagina

Klanten over visumbuitenland.nl

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9
Beoordelingen