Gaat u op reis?

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, Nieuw-Zeeland, Oman, Tanzania, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Status van uw aanvraag opzoeken

Geen QR-code? Zoek de status van uw aanvraag op door eerst de juiste bestemming te selecteren, het ordernummer in te vullen (bestaande uit 14 karakters, klik op het vraagteken-icoontje achter Ordernummer voor meer informatie) en een achternaam van een reiziger in te vullen. Zo kunt u direct de status van uw aanvraag bekijken.

Visum status opzoeken

Vragen, complimenten of klachten?

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen om snel een duidelijk antwoord op uw vraag te krijgen. Als u de status van uw aanvraag wilt weten, kunt u de status van uw aanvraag via het formulier hierboven opvragen. Wanneer u uw aanvraag elders heeft ingediend of wilt indienen, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen. Heeft u een andere vraag, een compliment of een klacht, of heeft u het visum, ESTA of eTA na 24 uur nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres. Wij staan u graag te woord. Wij streven ernaar uw bericht dezelfde dag te beantwoorden.

Contactgegevens

AdresMolenstraat 18A (op afspraak)
Postcode2513 BK
PlaatsDen Haag
KVK72110449
BTWNL858988914B01
Social mediaFacebook, Twitter, Google.
E-mailAl onze veelgestelde vragen pagina bekeken? 
Nee, bekijk of ja, gezien
NoodnummerAl onze veelgestelde vragen pagina bekeken? 
Nee, bekijk of ja, gezien

Klanten over VisumBuitenland.nl

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2
Beoordelingen

Onze dienstverlening en werkwijze

VisumBuitenland.nl is in het leven geroepen met als doel reizigers te ondersteunen bij het verkrijgen van een visum voor het land waar zij voor toeristische of zakelijke doeleinden naartoe wensen te reizen. VisumBuitenland.nl is een gerenommeerd visumbureau en maakt op geen enkele wijze deel uit van de overheden van de landen waarvoor via haar website reistoestemmingen en visums voor zijn aan te vragen. Meer weten? Lees over onze werkwijze.