Visum Turkije

Visum Turkije

Direct online aanvragen

Het verplichte visum Turkije aanvragen: vandaag nog geleverd

Uw visum Turkije aanvragen kan online en duurt 5 minuten. De kosten bedragen €24,95 per persoon en betalen kan met iDEAL of Bancontact / Mister Cash. Dit visum wordt vandaag nog toegekend, indien voor 23.00 uur aangevraagd.

Visum Turkije aanvragen

1. Visum aanvragen

Visum turkije aanvragen

Vraag een visum Turkije aan door de benodigde informatie online in te vullen, dit duurt max. 5 minuten.

2. Online afrekenen

Visums online afrekenen

Betaal het visum Turkije veilig en gemakkelijk via uw eigen bank met iDEAL of Bancontact / Mister Cash.

3. U ontvangt het visum

Visum turkije via e-mail

U ontvangt het officiële visum digitaal per e-mail. Voor 23:00 aangevraagd, vandaag geleverd.

Visum Turkije (2017)

Visum Turkije nodig? Als u naar Turkije wilt reizen als Nederlander of Belg in 2017 of 2018, is het verplicht om vooraf een visum aan te vragen. Turkije heeft namelijk een visumplicht. Dat wil zeggen dat iedereen bij aankomst in Turkije dient te beschikken over een visum Turkije (ook baby’s en kinderen). Het visum dat Turkije hiervoor gebruikt is een zogenaamd e-visum.

Wat is een "E-visum Turkije" / "Evisa Turkije"? Een e-visum Turkije is een visum in digitale vorm welke u elektronisch ontvangt per e-mail (bekijk voorbeeld). Met het e-visum heeft u dus een document waarmee u een officiële toestemming heeft om Turkije binnen te reizen. Zo weet Turkije wie er het land binnen wil reizen. Op deze website kunt u het Turkije visum aanvragen voor uzelf en medereizigers. In één visumaanvraag kunt u dus voor verschillende personen een visum Turkije aanvragen.


Geldigheid

Het visum Turkije is geldig voor zakenreizen en vakanties. Het visum Turkije is gedurende 180 dagen geldig, deze geldigheidsduur gaat in op de aankomstdatum die u online aangeeft. Vervolgens kunt u zelf 90 dagen lang aaneengesloten, of verdeeld over meerdere reizen, in Turkije verblijven. In de 180 dagen dat het visum geldig is mag u dus in totaal maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Mocht u langer dan 90 dagen in Turkije willen verblijven dan kunt u het visum later laten verlengen bij de Turkse ambassade of het Turkse consulaat.

Geldigheid visum Turkije

Een voorbeeld: een visum Turkije is geldig van 9 mei 2018 tot 5 november 2018. U gaat in de meivakantie 2 weken naar Turkije. U mag dan binnen de geldigheidsduur van uw visum (totaal 90 dagen) nog maximaal 76 dagen in Turkije verblijven. Dat betekent dat u ook in de zomervakantie nog 2 weken in Turkije mag verblijven. In totaal bent u dan 4 weken (28 dagen) in Turkije geweest wat dus mag, want u mag in totaal 90 dagen verblijven in Turkije en het visum Turkije is zelf 180 dagen geldig.

Andere belangrijke voorwaarden

  • Een paspoort dient op de aankomstdatum nog minimaal 150 dagen geldig te zijn
  • U mag niet in Turkije gaan werken met het visum Turkije
  • Het is sinds 1 november 2014 niet meer mogelijk om het visum aan te vragen op Turkse vliegvelden. Dit betekent dat u het visum alleen online aan kunt vragen voor Turkije

Aanvragen

U kunt op deze site 24 uur per dag een visum Turkije aanvragen, ook in het weekend of op feestdagen. De aanvraag zelf duurt ongeveer 5 minuten en kunt u gemakkelijk en snel online afrekenen. Een visum Turkije kost €24,95 per persoon. Om het visum aan te vragen dient u het visumaanvraag formulier online in te vullen. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de betaalpagina waar u veilig, gemakkelijk en snel kunt betalen met iDEAL of Bancontact / Mister Cash. Als u afrekent voor 23:00, ontvangt u vandaag nog uw e-visum Turkije per e-mail. Dit e-visum kunt u vervolgens zelf printen of kunnen wij per post aan u toesturen. Zo kunt u via een print of via uw tablet of smartphone het visum laten zien aan de Turkse douane, mocht dit nodig zijn.

Het is ook mogelijk om een spoedaanvraag in te dienen. Als u met spoed een visum voor Turkije nodig heeft, kunt u een zogenaamde spoedaanvraag voor het visum Turkije aanvragen. U dient hiervoor het normale aanvraagformulier in te vullen en vervolgens “Spoed” aan te vinken in dit formulier. Vervolgens gaan wij hier direct mee aan de slag, waardoor u gemiddeld binnen 5 minuten het visum ontvangt. Dagelijks vragen wij tientallen spoedvisums voor Turkije aan.

U kunt direct het visum Turkije aanvragen. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste eerst de veel gestelde vragen bekijken. Vaak heeft u zo snel een antwoord op uw vraag. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, stel dan gerust uw vraag aan onze klantenservice (deze spreekt Nederlands en Turks). Wij wensen u alvast een voorspoedige reis en een prettig verblijf in Turkije.


Samenvatting

Verplicht Ja, voor Nederland en België
Doel Toerisme en zakelijk
Geldigheid 180 dagen geldig
Verblijf Maximaal 90 dagen
Levertijd Vandaag (voor 23:00 besteld)
Kosten €24,95 per visum Turkije
Betalen iDEAL, Bancontact / Mister Cash
Aanvraag Alleen online (e-visum), nu aanvragen.

Gebruikers over het visum Turkije

43 mensen beoordelen het Turkije visum met een 9/10
Visum aanvragen

Disclaimer
Visumbuitenland.nl biedt hulp aan reizigers om het visum Turkije direct online aan te vragen. Wij maken dan ook op geen enkele manier deel uit van de Turkse overheid. Via de Turkse overheid (evisa.gov.tr/tr/) kunt u ook het visum aanvragen, maar hier kunt u alleen met creditcard betalen en vindt u ook geen Nederlands sprekende klantenservice. Daarbij dient $20,00 (+ $0,70 transactiekosten) betaald te worden aan de Turkse overheid voor het in behandeling nemen van het visum Turkije. Gelukkig biedt Visumbuitenland.nl een oplossing. Ongeacht de wisselkoers en consulaire kosten hanteren wij een vast bedrag van €24,95 per visum. Daarnaast checken we alle ingevulde gegevens voordat we de visums aanvragen. Mocht een visum worden afgewezen dan storten wij automatisch het volledige bedrag aan u terug. Zo kunt u voorbereid en gerust op vakantie naar Turkije!