Visum Turkije

Visum Turkije iDEAL

Een visum Turkije aanvragen is verplicht als u als Nederlander of Belg op reis gaat naar Turkije en wilt verblijven in dit land met als doel om vakantie te vieren of zaken te doen. Een visum voor Turkije aanvragen kost €24,95 en kunt u gemakkelijk betalen met iDEAL. Hier leggen we u uit waarom, hoe en waar u dit visum kunt afrekenen met iDEAL.

Waarom met iDEAL betalen

iDEAL is in Nederland het meest gebruikte systeem om internetbetalingen te verrichten. Dit systeem is in 2005 opgericht en inmiddels worden er jaarlijks meer dan 200 miljoen online betalingen mee verricht. Het grote voordeel van iDEAL is dat u kunt betalen via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Daarnaast is een iDEAL betaling met enkele muisklikken uit te voeren en hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken om online af te kunnen rekenen.

Geen transactiekosteniDEAL: veilig betalen zonder transactiekosten op VisumBuitenland.nl.

Hoe met iDEAL het visum afrekenen?

Voor de iDEAL-betaling
Na het invullen van uw gegevens op het beveiligde aanvraagformulier voor het visum Turkije krijgt u de keuze om te betalen met iDEAL. Als u met iDEAL wilt betalen kunt u kiezen om te betalen met de internetbankieromgeving van de banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank, bunq, Knab, Triodos Bank en Van Lanschot.

iDEALVeilig het visum Turkije betalen via iDEAL.

Na de iDEAL-transactie
Nadat u uw aanvraag bevestigd heeft wordt u naar uw vertrouwde internetbankieromgeving geleid waarna u veilig kunt betalen. Zodra deze betaling is afgerond ontvangt u direct een betalingsbevesting. Evenlater zult u vervolgens ook uw visum ontvangen nadat deze wordt goedgekeurd door Turkije. Na het aanvragen van het visum duurt het vaak slechts enkele minuten voordat u het visum daadwerkelijk verkrijgt.

Waar het visum Turkije via iDEAL betalen?

Bij de Turkse overheid kunt u niet met iDEAL betalen, maar alleen via creditcard in de Engelse of Turkse taal. Via VisumBuitenland.nl kunt u gewoon in het Nederlands uw visum Turkije aanvragen en makkelijk betalen met iDEAL. Wel zo makkelijk toch?
Vraag het visum voor Turkije aan en betaal met iDEAL

Voor Belgen is het daarnaast mogelijk om te betalen via MisterCash of Bancontact (min of meer de Belgische iDEAL variant). Daarnaast kan iedereen overal ter wereld betalen via een bankoverschrijving. Echter kan het wel even duren voordat het bedrag via bankoverschrijving op onze rekening staat. iDEAL en Bancontact werken daarentegen direct, waardoor direct uw visum kan worden aangevraagd.
Vraag het visum voor Turkije aan en betaal met MisterCash of Bancontact