Een visum Turkije aanvragen is verplicht voor alle Nederlanders en Belgen die naar Turkije gaan voor een vakantie, familiebezoek of zakenreis. Een visum voor Turkije aanvragen kost €24,95 en kunt u gemakkelijk betalen, onder andere met iDEAL. Hier leggen we u uit waarom, hoe en waar u dit visum kunt afrekenen met iDEAL.

Waarom met iDEAL betalen

iDEAL is in Nederland het meest gebruikte systeem om internetbetalingen te verwerken. Dit systeem is in 2005 opgericht en inmiddels worden er jaarlijks meer dan 200 miljoen online betalingen mee verricht. Het grote voordeel van iDEAL is dat u kunt betalen via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Daarnaast is een iDEAL betaling met enkele muisklikken uit te voeren en hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken om online af te kunnen rekenen.

Geen transactiekosteniDEAL: veilig betalen zonder transactiekosten op VisumBuitenland.nl.

Hoe met iDEAL het visum afrekenen?

Voor de iDEAL-betaling
Na het invullen van uw gegevens in het beveiligde aanvraagformulier voor het visum Turkije ziet u de mogelijkheid om te betalen met iDEAL. Als u met iDEAL wilt betalen kunt u kiezen om te betalen met de internetbankieromgeving van de banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank, bunq, Knab, Triodos Bank en Van Lanschot.

iDEALVeilig het visum Turkije betalen via iDEAL.

Na de iDEAL-transactie
Nadat u uw aanvraag bevestigd heeft wordt u naar uw vertrouwde internetbankieromgeving geleid waarna u veilig kunt betalen. Zodra deze betaling is afgerond ontvangt u direct een betalingsbevesting. Even later zult u vervolgens ook uw visum ontvangen, direct nadat deze wordt goedgekeurd door Turkije. Na het aanvragen van het visum duurt het gemiddeld slechts 14 minuten voordat u het visum daadwerkelijk verkrijgt.

Waar het visum Turkije via iDEAL betalen?

Bij de Turkse overheid kunt u niet met iDEAL betalen, maar alleen via creditcard in de Engelse of Turkse taal. Via VisumBuitenland.nl kunt u gewoon in het Nederlands uw visum Turkije aanvragen en makkelijk betalen met iDEAL. Wel zo makkelijk toch?
Vraag het visum voor Turkije aan en betaal met iDEAL

Voor Belgen is het daarnaast mogelijk om te betalen via Bancontact (min of meer de Belgische iDEAL variant).
Vraag het visum voor Turkije aan en betaal met Bancontact

Heeft u geen mogelijkheid om te betalen met iDEAL of Bancontact? Het is tevens mogelijk de betaling uit te voeren met een creditcard of met PayPal.