De totale kosten van het visum Cambodja (toeristisch) bedragen €59,95 per reiziger en kunnen worden voldaan per iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard. Deze kosten zijn inclusief consulaire- aanvraag- en servicekosten en BTW. Ook worden geen transactiekosten gerekend indien u gebruikmaakt van iDeal of Bancontact.

Welk visum nodig?

Er zijn verschillende varianten van het visum voor Cambodja. De meest gebruikte variant is echter de online te verkrijgen versie, welke in feite een elektronisch visum is. Deze hoeft niet te worden opgehaald bij de ambassade in Brussel (er is geen ambassade/consulaat in Nederland), maar wordt per e-mail toegezonden. Voor toeristen welke minder dan 30 dagen aaneengesloten in Cambodja wensen te verblijven is dit visum uitermate geschikt. Behalve de eenvoudigere aanvraagprocedure liggen de kosten van het elektronische visum Cambodja een stuk lager dan die van de variant die in de vorm van een sticker wordt aangebracht in uw paspoort bij het consulaat.
Uitleg over het visum Cambodja en aanvragen

Kosten visum

Kosten van het visum Cambodja
Indien u uw visum Cambodja online aanvraagt (dat kan eenvoudig via deze website) bedragen de kosten €59,95 per reiziger. Indien u het visum betaalt met iDeal of Bancontact worden geen aanvullende kosten gerekend (geen transactiekosten, consulaire kosten, koersopslag, of andere toeslagen).


Kosten spoedaanvragen

Het visum Cambodja kent een levertijd van enkele dagen. Gemiddeld vindt levering plaats op de derde dag nadat u de kosten van het visum heeft voldaan. Heeft u het visum al op korte termijn nodig? Dan kunt u gebruikmaken van een spoed-aanvraag. Hiervoor wordt een toeslag van €17,50 per reiziger in rekening gebracht. Spoedaanvragen worden vrijwel altijd binnen 24 uur geleverd. Vanwege de mogelijkheid op steekproefcontroles kan geen garantie worden gegeven op levertijden.

Transactiekosten

Alleen indien u gebruikmaakt van PayPal of creditcard worden aanvullende transactiekosten gerekend voor uw aanvraag van het visum Cambodja. Er wordt dan ook aangeraden indien mogelijk gebruik te maken van iDeal en Bancontact, waarvoor geen transactiekosten worden gerekend.

Visum betalen met iDEAL/BancontactVisum kosten betalen kan o.a. met iDEAL of Bancontact