De kosten van het visum voor Egypte hangen af van de variant die u uitkiest. De kosten van het single entry visum Egypte zijn het laagste en bedragen €44,95 per persoon. U kunt deze kosten voldoen per iDeal, Bancontact, PayPal en creditcard. Dit visum is 30 dagen geldig en goed voor één inreis in Egypte. Daarmee is het geschikt voor vrijwel alle Nederlandse en Belgische toeristen die in Egypte op vakantie gaan.

Kosten van het single entry visum Egypte

Deze variant van het visum Egypte is de meest gebruikte door toeristen. Deze biedt namelijk toegang voor één verblijf van maximaal 30 dagen, wat voor de meeste vakantiegangers ruimschoots voldoende is. Het voordeel van deze variant is behalve de lage kosten van €44,95 dat dit visum volledig digitaal en online kan worden aangevraagd (e-visum Egypte). Het is dan ook niet nodig een paspoort op te sturen of zelf langs te gaan bij de ambassade van Egypte.

Piramiden van GizehPiramiden van Gizeh, Egypte

Kosten van de multiple entry variant

Deze variant is wat duurder: de kosten van dit visum Egypte bedragen €79,90 per reiziger. De geldigheid en de voorwaarden van dit visum zijn gelijk aan de single entry variant, maar met één visum kunnen bij deze variant meerdere reizen naar Egypte worden gemaakt. Ook deze variant kan volledig online worden aangevraagd. Dat kan met hetzelfde aanvraagformulier, dat u op deze website kunt vinden. In het formulier kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de single- of multiple entry variant.

Kosten van overige visums voor Egypte

Wilt u voor langer dan 30 dagen aaneengesloten naar Egypte? Dan kunt u uw visum niet online aanvragen. De overige varianten van het visum Egypte worden in de vorm van een sticker in uw paspoort geplakt. Neem contact op met de ambassade om een afspraak te maken voor het aanvragen van een fysiek visum.

Transactiekosten

Indien u uw aanvraag online indient via deze website, worden, behalve de standaard visumprijs, geen transactiekosten gerekend. U moet uw aanvraag dan betalen met iDeal of Bancontact. Betaalt u liever met PayPal of creditcard? Dat kan ook, maar dan worden de wettelijk bepaalde transactiekosten in rekening gebracht. Om transactiekosten te vermijden, wordt Nederlandse reizigers aangeraden hun visum te betalen per iDeal, en Belgische reizigers met Bancontact.
Visum Egypte betalen met iDEAL of BancontactVeilig online betalen met iDEAL of Bancontact

Consulaire en aanvullende kosten

De prijzen zoals op deze pagina genoemd, zijn totaalprijzen. Dat betekent dat alle noodzakelijke kosten van het visum inbegrepen zijn. U betaalt dus geen aanvullende consulaire kosten, koersopslagen, servicefees of andere kosten wanneer u uw aanvraag via deze website indient.