eTA Canada

Kosten eTA Canada

Als u op reis gaat naar Canada en per vliegtuig aan wilt komen is het verplicht een geldige eTA reistoestemming te hebben (mits u aan de eTA voorwaarden voldoet). Er zijn verschillende manieren om aan een eTA te komen, de kosten kunnen dan ook behoorlijk verschillen.

Zelf eTA aanvragen is het voordeligst

De eenvoudigste, snelste en goedkoopste manier is om zelf online een eTA aan te vragen. Dat doet u door een online aanvraagformulier in te vullen voor uzelf en als u wilt ook voor al uw medereizigers (inclusief kinderen). Als u in Nederland of België woont, zelf online uw eTA Canada wilt aanvragen en wilt betalen met iDEAL of Bancontact / Mister Cash kunt u dat het goedkoopste doen door zelf rechtstreeks dit eTA-aanvraagformulier in te vullen. De kosten voor uw eTA Canada bedragen dan €19,95.

Geen transactiekostenVeilig online betalen, zonder transactiekosten!

eTA aanvragen

Waaruit bestaan de kosten van een eTA aanvraag?

De totale kosten voor het verkrijgen van een eTA zijn opgebouwd uit een aantal losse posten, waaronder consulaire kosten, aanvraagkosten, transactiekosten, wisselkoersfluctuaties en koersopslag, kosten voor handmatige foutcontrole en digitale verwerking / afgifte.

Als u op deze website een aanvraag indient krijgt u niet te maken met al deze losse kostenposten maar betaalt u een vast totaalbedrag van €19,50. U vult hiervoor het aanvraagformulier in, u betaalt per iDEAL of Bancontact / Mister Cash en u ontvangt vervolgens vanzelf een e-mail met daarin uw eTA Canada. Er komen dus geen extra kosten meer bij als u de €19,50 heeft voldaan. Een ander voordeel van uw eTA Canada aanvragen via deze website is dat u hierbij gebruik kunt maken van een Nederlandssprekende klantenservice.

Visum India geen koersopslag bij betaling

Kosten van koersopslag
Het eTA wordt uitgegeven door de Canadese immigratiedienst. Omdat dit een Canadese organisatie is worden prijzen uitgedrukt in de Canadese Dollar. Als u vanuit Nederland of België een eTA Canada wilt kopen betaalt u daarom vaak een koersopslag. De hoogte van deze koersopslag is afhankelijk van de door u gebruikte betaalmethode. Het voordeel van het aanvragen van uw eTA Canada via VisumBuitenland.nl is dat u kunt betalen in Euro’s, waardoor u geen koersopslag betaalt.

Visum India geen koersopslag bij betaling

Transactiekosten bij Creditcard, iDEAL of Bancontact / Mister Cash
Als u via uw creditcard of PayPal betaalt voor uw eTA Canada worden vaak transactiekosten gerekend die u betaalt bovenop de aanvraag- en consulaire kosten van het eTA. Omdat u op deze website kunt betalen met iDEAL en Bancontact / Mister Cash betaalt u hier geen transactiekosten. Ook is het gebruik van iDEAL en Bancontact / Mister Cash eenvoudiger en veiliger dan betalen met een creditcard.

Aan een eTA aanvraag zijn dus altijd kosten verbonden, welke u voordelig via deze website kunt aanvragen, zonder transactiekosten!